325 RON
Rezerva acum

Pelerinaj în Ucraina

Not Rated
Created with Sketch.

Data

2020-08-17 : 2020-08-22

Created with Sketch.

Durata

6 zile, 5 nopți

Created with Sketch.

Transport

Autocar

Created with Sketch.

Loc plecare

Iași

Created with Sketch.

Tip masa

Mic dejun

Servicii incluse / neincluse

  • mic dejun;
  • transport cu autocar clasificat;
  • cazare la hotel de 3/4* , camere în regim dublu;
  • însoţitor de grup.
  • opţional 5 cine în valoare de 40 Euro;
  • ferryboat pe râul Nipru aproximativ 15 Euro/persoană;
  • taxe de intrare la diferite obiective;
  • supliment single;
  • asigurarea medicală.
Ziua 1: ORA: 5:00 - Plecare din fata Palatului Culturii din Iași
Ziua 1: ORA: 5:00 - Plecare din fata Palatului Culturii din Iași

Iași - Suceava - trecerea frontierei în Ucraina prin Vama Siret județul Suceava - Orașul Cernăuți (Atestat documentar la 8 octombrie 1408 într-un privilegiu acordat de Alexandru cel Bun, domnitor al Moldovei). Printre cele mai frumoase edificii ale oraşului trebuie amintită: reşedinţa mitropoliţilor Bucovinei sfinţită în 1882 şi construită în stil mauro-bizantin, de arhitectul ceh Iosif Hlavka. Reşedinţa Mitropolitană găzduia biserica seminarului teologic şi Facultatea de Teologie, iar în partea centrală se afla sala sinodală unde a avut loc istoricul eveniment de la 28 noiembrie 1918 când s-a proclamat Unirea cu România. Monumentele arhitectonice vorbesc despre istoria acestui oraş care prin frumuseţea şi originalitatea lui a fost considerat „mica Vienă”. Catedrala MitropolitanăBiserica Sf. NicolaeMănăstirea BukovinskaiaUniversitatea de StatMănăstirea Poceaev.
Cazare la Hotel 3* Reikartz Pochayiv.

Ziua 2:
Ziua 2:

Mic dejun.
Vizitarea Mănăstirii PoceaevCatedrala Adormirii Maicii Domnului, Închinare la Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni care se coboară din partea de sus a catapetesmei, urma tălpii Maicii Domnului de unde izvorăște apă sfântă; și la celelalte odoare sfinte din catedrală (racle cu părticele din moaștele a multor Sfinți). Biserica Peșterii – închinare la moaștele Sfinților Iov și Amfilohie (viețuitori ai mănăstirii) și Peștera Sfântului Iov. Catedrala Schimbării la față a Domnului. Cimitirul Mănăstirii Poceaev – mormântul Sfântului Amfilohie și a altor viețuitori cu viață sfântă din Mănăstirea Poceaev. Schitul Mănăstirii Poceaev – închinare la odoarele sfinte (racle cu părticele din moaștele a multor Sfinți, o icoană veche a Sfântului Serafim de Sarov, o cruce cu lanț de vreo 2 kg a Sfântului Nichita etc.). Schitul Sfintei Ana – închinare la odoarele sfinte ale schitului - îmbăiere în lacul cu apă tămăduitoare.
Cazare la Hotel 3* Reikartz Pochayiv.

Ziua 3:
Ziua 3:

Mic dejun.
08.00 Plecare spre Kiev. Vizitarea Mănăstirii Kremenetz (Icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Vizitarea Mănăstirii Koret.
Cazare la Hotel 3* Reikartz Raziotel Yamska.

Ziua 4:
Ziua 4:

Mic dejun.
Vizitarea Lavrei Pecerska – închinare la peste o sută de sfinte moaște în cele două peșteri de pe teritoriul Lavrei, vizitarea Catedralei Adormirii Maicii Domnului și a celorlalte biserici din cadrul ansamblului Lavrei Pecerska. Mănăstirea Vedintzki (Icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului care s-a imprimat pe sticlă „Îndemnătoarea la smerenie” și închinare la moaștele Sfintei Olimpiada şi Dimitria). Mănăstirea Zverenet (Închinare la Sfinte moaște din peșterile mănăstirii). Mănăstirea Sfânta Treime din Grădina Botanică unde ne vom închină la moaștele Sfântului Iona. Mănăstirea Goloseev (închinare la moaștele Sfântului Alexie și a Sfintei Maicii Alipia). Catedrala Sfântului Vladimir (închinare la moaștele Sfintei Varvara). Plimbare prin centrul Kievului.
Cazare la Hotel 3* Reikartz Raziotel Yamska.

Ziua 5:
Ziua 5:

Mic dejun.
Plecare spre Cernigov. Mănăstirea Sfântul Gheorghe (Icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”). Mănăstirea Elintzki (Icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului care s-a arătat Sfântului Teodosie). Mănăstirea Sfânta Treime (închinare la moaștele Sfinților Lavrentie, Teodosie și Filaret). Plecare spre Kiev. Mănăstirea Kitaev unde ne vom închina la moaștele Sfântului Teofil cel nebun pentru Hristos, mormântul Sfintei Dositeea. Peștera Sfintei Dositeea. Mănăstirea Teofania (moaștele Sfântului Mucenic Pantelimon). Mănăstirea Florovski (izvor de apă tămăduitor) mormântul Sfintei Elena maică viețuitoare în această mănăstire. Mănăstirea Pocrov (închinare la moaștele Sfintelor Cuvioase Anastasia şi Sofia). Plimbare cu vaporul pe râul Nipru.
Cazare la Hotel 3* Reikartz Raziotel Yamska.

Ziua 6:
Ziua 6:

Mic dejun la pachet.
Participare la Sfânta Liturghie la Lavra Pecerska. Plecare spre Cernăuți – Mănăstirea Boian (Icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Boian care a lăcrimat), Mănăstirea Bănceni (Catedrala Sfanta Treime) – Vama Siret – Iași. Traseu de aproximativ 12 ore.

Tour's Location

Created with Sketch.
from 325 RON

Bilet rapid

EUR

Centru de Pelerinaje nu procesează datele cu caracter personal si nu foloseste datele pentru a promova alte servicii sau produse exterioare.

Alte pelerinaje

Abonează-te la newsletter

pentru a fi la curent cu noutățile despre pelerinaje.