195 RON
Rezerva acum

Pelerinaj la Mănăstirea Poceaev

Not Rated
Created with Sketch.

Data

2020-09-25 : 2020-09-27

Created with Sketch.

Durata

3 zile, 2 nopți

Created with Sketch.

Transport

Autocar

Created with Sketch.

Loc plecare

Iași

Created with Sketch.

Tip masa

Demipensiune

Servicii incluse / neincluse

  • mesele trecute în program (2 cine și 1 mic dejun);
  • transport cu autocar clasificat;
  • cazare la hotel de 3* , camere în regim dublu;
  • însoțitor de grup.
  • mesele netrecute în program;
  • taxe de intrare la diferite obiective (Universitatea din Cernăuți – aproximativ 7 euro);
  • supliment single;
  • asigurarea medicală.
Ziua 1: ORA: 5:00 - Plecare de pe strada din spatele Catedralei Mitropolitane din Iași
Ziua 1: ORA: 5:00 - Plecare de pe strada din spatele Catedralei Mitropolitane din Iași

Iași – Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou din Suceava – trecerea frontierei în Ucraina prin Vama Siret județul Suceava – Orașul Cernăuți (atestat documentar la 8 octombrie 1408 într-un privilegiu acordat de Alexandru cel Bun, domnitor al Moldovei). Printre cele mai frumoase edificii ale oraşului trebuie amintită: reşedinţa mitropoliţilor Bucovinei sfinţită în 1882 şi construită în stil mauro-bizantin, de arhitectul ceh Iosif Hlavka. Reşedinţa Mitropolitană găzduia biserica seminarului teologic şi Facultatea de Teologie, iar in partea centrală se afla sala sinodală unde a avut loc istoricul eveniment de la 28 noiembrie 1918 când s-a proclamat Unirea cu România. Monumentele arhitectonice vorbesc despre istoria acestui oraş care prin frumuseţea şi originalitatea lui a fost considerat „mica Vienă”. Catedrala MitropolitanăBiserica Sf. NicolaeMănăstirea BukovinskaiaUniversitatea de StatMănăstirea Poceaev.
Cina și cazare la Hotel 3*

ZIUA 2
ZIUA 2

Mic dejun.
Vizitarea Mănăstirii PoceaevCatedrala Adormirii Maicii Domnului – închinare la Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni care se coboară din partea de sus a catapetesmei, urma tălpii Maicii Domnului de unde izvorăște apă sfântă; și la celelalte odoare sfinte din catedrală (racle cu particele din moaștele a multor Sfinți). Biserica Peșterii – închinare la moaștele Sfinților Iov și Amfilohie (viețuitori ai mânăstirii) și Peștera Sfântului Iov. Catedrala Schimbării la față a Domnului. Cimitirul Mănăstirii Poceaev – mormântul Sfântului Amfilohie și a altor viețuitori cu viață sfântă din Mănăstirea Poceaev. Schitul Mănăstirii Poceaev – închinare la odoarele sfinte (racle cu părticele din moaștele a multor Sfinți, o icoană veche a Sfântului Serafim de Sarov, o cruce cu lanț de vreo 2kg a Sfântului Nichita etc.). Schitul Sfintei Ana – închinare la odoarele sfinte ale schitului - îmbăiere în lacul cu apă tămăduitoare.
Cină și Cazare la Hotel 3* în Poceaev.

ZIUA 3
ZIUA 3

Participare la Sfânta Liturghie la Mănăstirea PoceaevMănăstirea de maici din Kremeneț – plecare spre Cernăuți – Vama Siret – Iași. Traseu de aproximativ 9 ore.

Tour's Location

Created with Sketch.
from 195 RON

Bilet rapid

EUR

Centru de Pelerinaje nu procesează datele cu caracter personal si nu foloseste datele pentru a promova alte servicii sau produse exterioare.

Alte pelerinaje

Abonează-te la newsletter

pentru a fi la curent cu noutățile despre pelerinaje.