Servicii incluse în preţ:

 • mesele trecute în program = 3 x mic dejun;

 • transport cu autocar clasificat; 

 • cazare la hotel de 3* , camere în regim dublu;

 • însoțitor de grup. 

Nu sunt incluse în preţ:

 • mesele netrecute în program;

 • taxe de intrare la diferite obiective (Cetatea Hotin – aprox. 5 euro);

 • supliment single;

 • asigurarea medicală.

Reduceri si suplimente: 

 • Copilul între 0 – 1.99 ani (0.00 EUR)
  Copilul între 2 – 6.99 ani (90.00 EUR)

NOTĂ:  Reducerile și gratuitățile se aplică copilului care stă în camera cu 2 adulți.

               Reducerile se pot modifică în funcție de numărul de copii din grup.

1

Ziua 1

Iași – Vama Siret județul Suceava – Mănăstirea Boian – închinare la icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Boian – Cetatea Hotin – plecare spre Kiev.

Cazare la Hotel 3*

2

Ziua 2

Mic dejun.

Vizitarea Lavrei Pecerska – închinare la peste o sută de sfinte moaște în cele două peșteri de pe teritoriul Lavrei, vizitarea Catedralei Adormirii Maicii Domnului și a celorlalte biserici din cadrul ansamblului Lavrei Pecerska. Mănăstirea Vedintzki (icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului care s-a imprimat pe sticlă „Îndemnătoarea la smerenie” și închinare la moaștele Sfintei Olimpiada şi Dimitria). Mănăstirea Zverenet (închinare la Sfinte moaște din peșterile mănăstirii). Mănăstirea Sfânta Treime din Grădina Botanică unde ne vom închina la moaștele Sfântului Iona. Mănăstirea Goloseev (închinare la moaștele Sfântului Alexie și a Sfintei Maicii Alipia). Catedrala Sfintului Vladimir (închinare la moaștele Sfintei Varvara). Plimbare prin centrul Kievului.

Cazare la Hotel 3*în Kiev.

3

Ziua 3

Mic dejun. Plecare spre Cernigov.  Mănăstirea Sfântul Gheorghe (icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”). Mănăstirea Elintzki (icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului care s-a arătat Sfântului Teodosie). Mănăstirea Sfânta Treime (închinare la moaștele Sfinților Lavrentie, Teodosie și Filaret).

Plecare spre KievMănăstirea Kitaev unde ne vom închina la moaștele Sfântului Teofil cel nebun pentru Hristos, mormântul Sfintei Dositeea. Peștera Sfintei Dositeea. Mănăstirea Teofania (moaștele Sfântului Mucenic Pantelimon). Mănăstirea Florovski (izvor de apă tămăduitor) mormântul Sfintei Elena maică viețuitoare în această mănăstire. Mănăstirea Pocrov (închinare la moaștele Sfintelor  Cuvioase Anastasia şi Sofia).  Plimbare cu vaporul pe râul Nipru.

Cazare la Hotel 3*în Kiev.

 

4

Ziua 4

Mic dejun la pachet.

Participare la Sfânta Liturghie la Lavra Pecerska. Plecare spre Cernăuți – Mănăstirea Bănceni (Catedrala Sfânta Treime) – Vama Siret – Iași. Traseu de aproximativ 12 ore.

start_12
start_12
lavra-1200x674
HsMqR0eM
20150624-510
34476_2
78ae54901ed7eba22dee15ded23da7ec574b1efd