Servicii incluse în preţ:

  • mesele trecute în program (2 cine și 1 mic dejun);

  • transport cu autocar clasificat; 

  • cazare la hotel de 3* , camere în regim dublu;

  • însoțitor de grup. 

Nu sunt incluse în preţ:

  • mesele netrecute în program;

  • taxe de intrare la diferite obiective (Universitatea din Cernăuți – aproximativ 7 euro);

  • supliment single;

  • asigurarea medicală.

Reduceri si suplimente: 

  • Copilul între 0 – 1.99 ani (0.00 EUR)
  • Copilul între 2 – 6.99 ani (70.00 EUR)

NOTĂ:  Reducerile și gratuitățile se aplică copilului care stă în camera cu 2 adulți.

               Reducerile se pot modifică în funcție de numărul de copii din grup.

1

Ziua 1

Iași – Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou din Suceava – trecerea frontierei în Ucraina prin Vama Siret județul Suceava – Orașul Cernăuți (atestat documentar la 8 octombrie 1408 într-un privilegiu acordat de Alexandru cel Bun, domnitor al Moldovei. Printre cele mai frumoase edificii ale oraşului  trebuie amintită: reşedinţa mitropoliţilor Bucovinei sfinţită în 1882 şi construită în stil mauro-bizantin, de arhitectul ceh Iosif Hlavka. Reşedinţa Mitropolitană găzduia biserica seminarului teologic şi Facultatea de Teologie, iar in partea centrală se afla sala sinodală unde a avut loc istoricul eveniment de la 28 noiembrie 1918 când s-a proclamat Unirea cu România. Monumentele arhitectonice vorbesc despre istoria acestui oraş care prin frumuseţea şi originalitatea lui a fost considerat „mica Vienă”.  Catedrala Mitropolitană – Biserica Sf. Nicolae – Mănăstirea Bukovinskaia – Universitatea de Stat – Mănăstirea Poceaev

Cina și Cazare la Hotel 3*

2

Ziua 2

Mic dejun.

Vizitarea Mănăstirii Poceaev – Catedrala Adormirii Maicii Domnului – închinare la Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni care se coboară din partea de sus a catapetesmei, urma tălpii Maicii Domnului de unde izvorăște apă sfântă; și la celelalte odoare sfinte din catedrală (racle cu particele din moaștele a multor Sfinți).Biserica Peșterii – închinare la moaștele Sfinților Iov și Amfilohie (viețuitori ai mânăstirii) și Peștera Sfântului IovCatedrala Schimbării la față a DomnuluiCimitirul Mănăstirii Poceaev – mormântul Sfântului Amfilohie și a altor viețuitori cu viață sfântă din Mănăstirea PoceaevSchitul Mănăstirii Poceaev – închinare la odoarele sfinte (racle cu părticele din moaștele a multor Sfinți, o icoană veche a Sfântului Serafim de Sarov, o cruce cu lanț de vreo 2kg a Sfântului Nichita etc.)Schitul Sfintei Ana – închinare la odoarele sfinte ale schitului -îmbăiere în lacul cu apă tămăduitoare.

Cină și Cazare la Hotel 3* în Poceaev.

3

Ziua 3

Participare la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Poceaev – Mănăstirea de maici din Kremeneț – plecare spre Cernăuți – Vama Siret – Iași. Traseu de aproximativ 9 ore.

 

131220114434193425_f0_0
Почаївська_Лавра
pochaiv
pochaev3
131220114434193425_f0_0
4._Успенський_собор_Почаївської_лаври